MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
1. Ziemniaki, batata i marchewkę obrałam i pokroiłam na małe...
fot. Karolina Głogowska

Żółte curry z batatem. Ten prosty przepis może cię zaskoczyć. Tajskie curry zrobisz z łatwo dostępnych składników

Jak przygotować szybkie curry? Krok 1 i 2

1. Ziemniaki, batata i marchewkę obrałam i pokroiłam na małe kawałki. Rozgrzałam na patelni łyżkę oleju kokosowego i szybko obsmażyłam warzywa w wysokiej temperaturze.
2. Kiedy warzywa trochę zmiękły, dodałam pokrojony w plasterki korzeń imbiru oraz paprykę, boczniaki i cukinię. Ponownie podsmażyłam. Warzywa w curry nie powinny być miękkie, ale lekko twardawe i chrupiące.
Krok 3 i 4 na kolejnym zdjęciu galerii.

Zobacz również

Memoriał Janusza Kusocińskiego: polskie wiktorie na Stadionie Śląskim

Memoriał Janusza Kusocińskiego: polskie wiktorie na Stadionie Śląskim

21. Półmaraton Hajnowski

21. Półmaraton Hajnowski

Polecamy

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Szokujące stylizacje gwiazd podczas pierwszej komunii. Niektóre pokazały za wiele!

GORĄCY TEMAT
Szokujące stylizacje gwiazd podczas pierwszej komunii. Niektóre pokazały za wiele!

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety